top of page

The Prayer Circle

Public·11 Prayer Partner

Ma Duc In Lumea Mare |TOP|In Moldova, Vasile revine de fiecare data cu mare drag. Aici tanarul continua sa dea lectii de fotbal micilor nostri fotbalisti. De dragul lor, impreuna cu alti moldoveni din diaspora franceza, antrenorul a fondat recent o asociatie de caritate, care ofera echipamente sportive si antrenamente gratuite tuturor pustilor moldoveni pasionati de sportul rege.
Ma duc in lumea mareDupa o pauza de 24 de ani, trenul Chisinau-Kiev a realizat cu succes si in siguranta primele curse. O buna parte din pasagerii care au plecat spre Kiev sunt cetateni ucraineni, care ne-au spus ca se intoarc acasa. Iar cei care vin din Ucraina la Chisinau, sustin ca o fac pentru a putea pleca in lumea mare, folosind aeroportul International Chisinau.


Oleg TOFILAT, DIRECTOR CALEA FERATA DIN MOLDOVA: A devenit necesar pentru a asigura necesitatile de mobilitate ale populatiei si din Moldova, dar mai cu seama din Ucraina. Avem un numar foarte mare de cetateni ai Ucrainei care se deplaseaza din aeroportul Chisinau.


Iubirea romantică este o capcană proiectată pentru a face două persoane să-și treacă reciproc cu vederea greșelile, suficient de mult timp pentru a face copii. În general, durează doar câțiva ani, cel mult. Acea amețeală înălțătoare care te cuprinde când te uiți în ochii iubitului tău ca și când vezi în ei stelele de pe cer, în cea mai mare parte dispare. Pentru toată lumea. Așa că, după ce a dispărut, trebuie să fii sigur că ai rămas cu un om pe care îl respecți cu adevărat și cu care îți place să-ți petreci timpul, altfel lucrurile vor deveni neplăcute.


Oamenii au scris adevărate ode pentru ca fiecare să aibă carduri de credit distincte, prieteni și pasiuni diferite, vacanțe separate în fiecare an (acesta a fost un pas mare chiar în propria mea relație). Unii au mers atât de departe încât să recomande băi separate sau chiar dormitoare separate.


Sunt regulile economiei: diviziunea muncii face ca toată lumea să fie mai folositoare. Dă-ţi seama la ce te pricepi, ce îţi place să faci, ce poţi face mai uşor decât celălalt și împarte sarcinile în conformitate cu asta. Soției mele îi place să se ocupe de curățenie (serios!), dar urăște lucrurile urât mirositoare. Așa că ghici cine cui îi revine spălatul vaselor şi dusul gunoiului? Mie. Pentru că mie nu-mi pasă. Pot mânca de pe aceeași farfurie de șapte ori la rând. N-aş simţi mirosul de șobolan mort, nici dacă acesta ar fi sub perna pe care dorm. Pot să duc gunoiul toată ziua. Dragă, lasă-mă să te ajut.


Pe amandoi îi chema Klaus; unul însa avea patru cai, iar celalalt numai un cal. Ca sa-i poata deosebi unul de celalalt, lumea spunea aceluia care avea patru cai Klaus cel mare, iar aceluia care avea numai un cal, Klaus cel mic. Și acum ascultați ce li s-a întamplat:


Pana la targ era departe și drumul trecea printr-o padure mare și întunecoasa și pe langa asta s-a mai stricat și vremea. Klaus cel mic s-a ratacit și cand a dat iar de drumul cel bun începuse sa se însereze; pe unde se afla el acuma era prea departe ca sa mai ajunga la oraș sau sa se întoarca acasa pana a nu se face noapte.


Era un om foarte cumsecade, atata numai ca avea o ciudațenie: nu putea sa-i sufere pe dascali. Cum zarea vreun dascal, îl apucau toate nabadaile. Chiar de aceea venise acuma dascalul la nevasta-sa, ca sa-i dea buna seara, fiindca știa ca barbatul nu-i acasa și femeia îl cinstea cum putea mai bine. Cand au auzit ca vine barbatul, s-au speriat cumplit și femeia l-a rugat pe dascal sa se bage într-o lada mare și goala, pentru ca și ea și el știau ca barbatul nu putea sa-i sufere pe dascali. Femeia a ascuns repede în cuptor bucatele cele bune și vinul, fiindca daca le-ar fi vazut barbatul desigur ca ar fi întrebat ce-i cu ele.


De partea cealalta a padurii era un rau lat și adanc; apa curgea așa de repede, încat nu puteai sa înoți în susul ei. Tocmai se facuse un pod mare peste rau; Klaus cel mic s-a oprit la mijlocul podului și a spus cu glas tare, ca sa auda dascalul din lada:


Lui Klaus cel mic îi murise bunica. Cat fusese în viața, se purtase aspru cu dansul, totuși lui îi parea rau dupa ea. A pus moarta în pat și a învelit-o bine, ca sa o încalzeasca și sa vada daca nu cumva se întoarce iar la viața. Avea de gand s-o lase așa toata noaptea și el sa șada într-un ungher pe un scaun; mai facuse astfel și altadata. Și cum statea el așa pe întuneric, deodata se deschide ușa și navalește înauntru Klaus cel mare cu un topor în mana. El știa unde e patul lui Klaus cel mic; s-a repezit la pat și a izbit-o pe baba cu toporul în cap, crezand ca e Klaus cel mic.


Klaus cel mic a pus bunica-sii hainele de sarbatoare, a împrumutat un cal de la un vecin, a pus calul la caruța, a urcat-o pe bunica-sa în caruța, a așezat-o în capul oaselor și a sprijinit-o bine sa nu cada, apoi a dat bici calului și a plecat. Cand rasarea soarele, au ajuns la un han mare. Klaus cel mic a oprit calul și a intrat în han sa manance ceva. Hangiul era om cumsecade, însa cam iute la fire, parca ar fi avut în el numai piper și tutun.


Și spițerul i-a mai spus lui Klaus cel mare ca e o nelegiuire ce-a facut, ca-i un ticalos și ca are sa fie pedepsit. Klaus cel mare s-a speriat și a sarit drept în caruța, a dat bici cailor și a plecat acasa. Spițerul și toți care erau pe-acolo au crezut ca e nebun și de aceea l-au lasat în pace.


Pana la rau era departe și Klaus cel mic nu era chiar așa de ușor. Drumul trecea pe langa biserica. S-auzea orga și oamenii care cantau în cor. Klaus cel mare s-a oprit și a pus jos, langa ușa bisericii, sacul cu Klaus cel mic, gandindu-se ca ar fi bine sa intre în biserica, s-asculte puțin slujba și dupa aceea sa plece mai departe; Klaus cel mic nu putea sa iasa din sac și toata lumea era la biserica. Klaus cel mare a lasat sacul la ușa și a intrat.


Nu mult dupa aceea a ieșit și Klaus cel mare din biserica. A luat sacul iar în spate, dar acum i se parea ca nu mai era așa de greu și chiar așa și era, fiindca moșneagul era pe jumatate mai ușor decat Klaus cel mic.


Oricum ar fi, românul e previzibil și puțin original când vine vorba de petrecerea timpului liber, mai ales când își alege ca destinație litoralul nostru. Asta pentru că nu poți fi original dacă te chinui în fiecare vară la noi la mare pe bani pe care i-ai putea da pe vacanțe mai bune. Eu cred că așa stă treaba cu vârsta.


Marea e iarăși un personaj secundar, devine interesantă doar dacă se pune problema sexului în apă. Pe scurt, dacă ești în categoria asta de vârstă, sexul ține sus steagul distracției pentru tine. Pentru asta ai ajuns la mare și asta cauți. Pentru asta dansezi toată noaptea în cluburile alea de pe plajă, pentru asta rămâi în zonă până la răsărit. Cu banii stai tot prost și cu băutura vii tot la pachet.


Vară, soare, năduf, parcă nu ne mai găsim locul și, fără ca să vrem, gândurile ne duc la mare. Încercăm să ne concentrăm pe lucrurile pe care trebuie să le ducem la capăt, dar oricât am încerca, dispoziţia de vacanță parcă nu vrea să ne părăsescă. E timpul potrivit pentru plaja și bălăceală. Toate bune și frumoase, dar cu siguranță multe graviduțe se întreabă dacă și ele au voie să profite de mare și soare, au voie oare să încerce apa mării și cât timp se pot alinta sub razele fierbinți ale soarelui.


Trebuie să avem în vedere că unul din riscurile majore pentru pielea unei gravide este hiperpigmentarea, mai ales cea a feței. În cazul melasmei (pigmentare la nivelul feței), tratamentele sunt cu rezultate dezamăgitoare, slabe. Pericolul este cu atât mai mare cu cât aceste pigmentări reziduale pot ramâne pentru toată viața.


Omul, cel mai mare prădător. Indignați ca a spus un nimic în timp ce sute de femei, obligate sa se pros.titueze, sunt vi.olate zilnic de câte 10 clienți din aceasta societate plina de oameni minunați. Full of bs


Am scris si la celalalt articol. Pur si simplu nu le pasa, in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, nefericitele alea merita sa fie acolo, altfel alde mario si altii ca el care vor sa vada tzaaatzeeee si chuuuuur din 5 in 5 minute, si sa acționeze conform little head, săracii de ei, ce vor face fara nefericitele alea? La asemenea declarații, bărbații vorbesc de celulita si de grase, si evita sa vorbească de problema reala. Si oamenii astia conduc lumea si fac legi pentru toata lumea, si cand mai apare unul sau una care e pusa in vreo funcție o iau razna. Cum sa nu mai aibă ei privilegiul sa isi aleaga de pe strada o fata si sa faca ce vor cu ea?


Nevasta-sa e urata, nu stiu ce se lauda atat. Nu ca el ar fi frumos. Dar nu-i pasa nimanui. E plina Romania de burtosi de nota 4 care stramba din nas la gagici de nota 8. Eu nu pot sa banuiesc decat ca si astia care-i iau apararea sunt toti niste pitici obezi care merg la mare sa vada femei sumar imbracate, ca asta e singura lor sansa sa vada piele. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page